26 en 27 december - Miromar en nog meer geshop…

In Fort Meyers zit Miromar Outlets. In Orlando zitten overal waar je maar kijkt outlets, maar hier moeten we er een klein stukje verder voor rijden. Op het verlanglijstje staat met name Nikeschoenen voor de kinderen.

Wanneer we de parkeerplaats van het winkelcentrum oprijden, zien we dat we niet bepaald de enige zijn die op het idee zijn gekomen om vandaag te gaan winkelen. Het is ontzettend druk en het kost ons moeite om een parkeerplaats te vinden. We zijn een beetje bang dat de Nikewinkel al leeggeroofd is en dat is ook wel een beetje waar. De American Football schoenen die we voor de kinderen wilden kopen zijn er niet meer. Na enig gezoek vind Michael toch nog een paar voor Merlijn, maar voor Quintijn kunnen we niet slagen. Gelukkig vinden we nog wel vrijetijdsschoenen. Twee paar voor Merlijn en één paar voor Quintijn.
Voor vier paar Nikeschoenen hoeven we onwerkelijk weinig af te rekenen bij de kassa. Kijk, daar worden we nu allemaal blij van.

december 2009 035

december 2009 037  december 2009 032

Je zou denken dat we genoeg hebben van het winkelen, maar maandag gaan we verder met het plunderen van de winkels. We hebben onze zinnen nu vooral gezet op een laptop voor mij. Afgelopen week hebben we al het een en ander gezien, maar nog niets wat ons helemaal zinde. Maar deze maandag komen er weer nieuwe aanbiedingen. En tot mijn grote vreugde kunnen we nu daadwerkelijk een laptop mee naar huis nemen!

1 opmerking:

  1. Hey wat leuk Miromar hebben wij ook op het lijstje gezet voor als we in Fort Meyers zijn.

    Nog even en dan komen jullie weer naar het koude kikkerlandje en het is echt heel erg koud. Het gaat de komende dagen flink vriezen en weer sneeuwen, terwijl we juist blij waren dat we na de witte kerst eindelijk weer gewoon de weg op konden. Nou genieten jullie nog maar van het weer daar want als jullie vrijdagmorgen aankomen is het ver onder 0.

    Groetjes

    Gwenda

    BeantwoordenVerwijderen